Etola-yhtiöt

ETOLA-yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja -tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Teollisuustuotteiden myynti aloitettiin 1956.

Yhtymän perinteiset päätoimialat ovat teollisuuskumit, -muovit, -teipit, johdintarvikkeet, työsuojelutuotteet, tiivisteet, kiinnitystarvikkeet ja hydrauliikka. Nyt toimitusohjelmaamme kuuluvat myös laakerit ja voimansiirtotarvikkeet, työkalut ja sähkötyökalut, hionta- ja hitsauslaitteet ja -tarvikkeet, elektroniikan komponentit ja kiinteistönhoitolaitteet ja -tarvikkeet. Teollisuustuotteiden lisäksi Etola-yhtiöön kuuluu myös vähittäiskauppaketju Talous Etola, veneilyalan erikoisliike Maritim, rakennustarvikealalla mm. Meltex.

Pyrimme yhdistämään eri aloilla olevat osaamiskeskukset yhtenäisellä tietoverkolla joustavasti toimivaksi yritysryhmäksi, jonka yksittäiset yhtiöt pystyvät yhdessä ja erikseen tarjoamaan asiakkaille parhaan mahdollisen yhteistyövaihtoehdon. Standardituotteissa toimimme yhteistyössä suurten kansainvälisten markkinajohtajien kanssa, erikoistuotteet valmistamme itse Suomessa. Oma valmistus mahdollistaa joustavat toimitukset ja valmistuksessa saatu tietotaito kehittää osaamista myös standardituotteissa. Olemme teollisuustuotteissa ja - tarvikkeissa monipuolisin ja suurin toimija Suomessa. Erityisen vahva asema meillä on vaativissa teollisuuskohteissa.

Kehitämme ETOLA-yhtiöissä jatkuvasti yritystemme palvelukykyä - sähköistä kaupankäyntiä, tehokasta logistiikkaketjun hallintaa, hyllytyspalveluja ja kokonaisvaltaista palvelukonseptiamme.