Teollisuuden tuotteet ja tarvikkeet

Kiinnitystarvikkeet


Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita.

Pameton toimitusohjelma koostuu DIN/ISO standardin mukaisista vakiotuotteista, sekä valmistettavista asiakkaiden piirustusten mukaisista erikoistuotteista.

 

Hydrauliikka

Hydrauliikka


Nestepaine on hydrauliikan komponenttien, tarvikkeiden ja järjestelmien luotettava ja joustava toimittaja jo vuodesta 1973.

Hytaflex Oy on fuusioitu Nestepaine Oy:öön ja on hydrauliikka-alan tekninen maahantuoja, joka edustaa johtavia eurooppalaisia, amerikkalaisia ja japanilaisia johdinkomponenttivalmistajia.
 

Kone- ja laitetiivisteet

Prosessiteollisuuden tiivisteet


Tiivistekeskus on kone- ja laitetiivisteiden erikoisliike. Toimitusohjelmaamme kuuluvat mm. hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteet, akselitiivisteet, o-renkaat, v-tiivisteet ja suojatulpat

Tiivistetekniikka Oy:llä on yli 40 vuoden kokemus prosessiteollisuuden tiivisteistä. 
Olemme kehittäneet tiivisteratkaisuja teollisuuden vaativimpiin kohteisiin.
 

Kumi

Muovi


Euro-Kumi Oy on vuonna 1992 perustettu kumialan ammattilainen.

Foiltek Oy on muovilevyjen, -kalvojen, muovintyöstökoneiden ja painofolioiden maahantuonti ja tukkuliike.
 

Elektroniikan komponentit

Rakennustarvikkeet


ETRA Electronics on keskittynyt sähköteknisten tuotteiden maahantuontiin ja myyntiin elektroniikka- ja sähköteollisuudelle.

Meltex Oy on rakennustarvikkeiden valmistukseen, maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys.

 

Venetarvikkeet

Kodin tuotteet


Maritim toimii pääsääntöisesti tukkurina ja keskittyy vain venetarvikkeisiin. Valikoimastamme löytyy noin 23 000 eri nimikettä. Yritysmyynnin lisäksi Maritim palvelee myös suoraan kuluttajia Lauttasaaren MaritimShops:ssa.


Perinteisen kumi- ja muovituotevalikoiman lisäksi Etola tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä, huolella valittuja sisustus- ja lahjatavaroita sekä kalusteita. Lasten maailmasta löytyy niin sadeasuja ja kumisaappaita kuin leluja ja rooliasujakin.